beats by dre cheap

Pišonja i Žuga u paklu Hollywoodske serije...

Igrom slučajeva, zalutah u ordinaciju doktorice koja nije trebala ni da mi kaže, a ja sam već znala da ona obožava da gleda Dr. House-a. Pitate se zašto?

Na prvi pogled, vidjela sam da žena više prati izgled doktorice Cuddy. I sve to stoji, da trebaš biti uredan i dotjeran ispod svog bijelog mantila. Ali ne moraš da budeš okićen Swarovski šarenim stakalcima i napucan na štikle od 10 cm, sav uvijen u svilu. Šarenu. Dizajnersku.

Na drugi pogled, primjetila sam da ona u stvari mene zagleda kao što bi moja rahmetli nana zagledala but na pijaci prije nego ga kupi.

Na treći pogled, iskoristila me je kao što Dr. House koristi svoj tim. Rekla mi je da patim od jedne, potom druge, a onda i treće, sasvim oprečne dijagnoze. Valjda se od mene očekivalo da kažem "ali doktorice, to ne može da bude ta dijagnoza jer ja nemam...".

Na četvrti pogled, izašla sam iz ordinacije otprilike kao da sam bila u ringu sa Muhamedom Alijem deset rundi. Četveronoške. Sigurna da umirem. Sigurna da imam sve od tih navedenih bolesti. Jer, ruku na srce, napucana doktorica koja je masno naplatila pregled, ih je naredala bolje i od google-a. Ona je recimo pogodila da te sve četiri, po simptomima oprečne i  različite bolesti mogu da koegzistiraju. I sve bez ikakvih simptoma. Da mi ona njena sestra, koja misli da + na nalazu znači da je sve OK, nije napravila podliv od pola metra, i možda eventualno zeznula neki od uzoraka krvi. A samo što ih nije u kantu sipala...

Jednog dana, Bosno i Hercegovino, jednog dana, i ti ćeš da saznaš šta je to "lawsuit" i "malpractice". A onda ćemo i mi pacijenti da dahnemo, relativno zdravom dušom.

  [IMG]http://i53.tinypic.com/10rqofp.jpg[/IMG]

Story of Strippy and the Soapbox
http://strippyvamprica.blogger.ba
03/10/2011 15:07